(90) Conill amb gambes

 DITA POPULAR (90): BONA TECA I BONA CARA A TOTHOM AGRADA


INGREDIENTS (per a 4 persones)

- 1 conill

- 8 gambes

- 2 cebes

- alls

- llorer

- 1 copa de conyac

- pebre negre

- ametlles

- avellanes

- oli

- sal


PREPARACIÓ

Tallem el conill a trossos, el rentem i el salpebrem.

Posem una cassola al foc amb oli d'oliva i hi fregim breument les gambes i les reservem.

En aquest mateix oli rossegem el conill, amb el llorer, la ceba (tallada a trossos) i els alls (sencers i amb pell).

Quan el conill és ros afegim el conyac i el deixem evaporar.

Triturem els alls rostits (i pelats), les ametlles i les avellanes i una vegada triturat hi afegim un raig d'aigua.

Posem les gambes sobre el conill i ho cobrim tot amb la picada.

Ho deixem coure a foc baix fins que el conill sigui tou.


Comentaris