DITA POPULAR (90): BONA TECA I BONA CARA A TOTHOM AGRADA
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 1 conill
- 8 gambes
- 2 cebes
- alls
- llorer
- 1 copa de conyac
- pebre negre
- ametlles
- avellanes
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Tallem el conill a trossos, el rentem i el salpebrem.
Posem una cassola al foc amb oli d'oliva i hi fregim breument les gambes i les reservem.
En aquest mateix oli rossegem el conill, amb el llorer, la ceba (tallada a trossos) i els alls (sencers i amb pell).
Quan el conill és ros afegim el conyac i el deixem evaporar.
Triturem els alls rostits (i pelats), les ametlles i les avellanes i una vegada triturat hi afegim un raig d'aigua.
Posem les gambes sobre el conill i ho cobrim tot amb la picada.
Ho deixem coure a foc baix fins que el conill sigui tou.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada