DITA POPULAR (91): L'AIGUA FA GRANOTES
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 4 llobarros tallats a filets
- 3 patates
- 1 pebrot vermell
- 2 cebes
- 200ml de vi blanc
- oli d'oliva
- sal
Per al refregit d'alls:
- 3 grans d'all
- oli d'oliva
- vinagre de xerès
- 1 cullerada de pebre vermell
PREPARACIÓ
En un bol barregem les patates i les cebes laminades primes i el pebrot tallat a tires.
Distribuïm sobre una safata de forn, afegim un raig d'oli i vi blanc.
Enfornem a 180ºC durant 25 minuts.
Traiem del forn i hi posem el peix amb la pell a sobre.
Salem i enfornem 12 minuts.
Fem el refregit d'alls: els pelem i els filetegem. En una paella amb un bon raig d'oli els coem lentament fins que veiem que es comencen a daurar. Hi afegim un raig de vinagre. Fem coure un parell de minuts, apaguem el foc i hi posem el pebre vermell.
Traiem la pell del peix i acabem posant-hi a sobre el refregit d'alls.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada