PEIX AL FORN (Ada Parellada) (91)

DITA POPULAR (91): L'AIGUA FA GRANOTES


INGREDIENTS (per a 4 persones)

- 4 llobarros tallats a filets

- 3 patates

- 1 pebrot vermell

- 2 cebes

- 200ml de vi blanc

- oli d'oliva

- sal

Per al refregit d'alls:

- 3 grans d'all

- oli d'oliva

- vinagre de xerès

- 1 cullerada de pebre vermell


PREPARACIÓ

En un bol barregem les patates i les cebes laminades primes i el pebrot tallat a tires.

Distribuïm sobre una safata de forn, afegim un raig d'oli i vi blanc.

Enfornem a 180ºC durant 25 minuts.

Traiem del forn i hi posem el peix amb la pell a sobre.

Salem i enfornem 12 minuts.

Fem el refregit d'alls: els pelem i els filetegem. En una paella amb un bon raig d'oli els coem lentament fins que veiem que es comencen a daurar. Hi afegim un raig de vinagre. Fem coure un parell de minuts, apaguem el foc i hi posem el pebre vermell.

Traiem la pell del peix i acabem posant-hi a sobre el refregit d'alls.


Comentaris