DITA POPULAR 7: PER TRIAR LES LLENTIES HAS DE PASSAR-HI TRES DIES
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 250 grs. de llenties vermelles
- 1 ceba
- 1 porro
- 1 cullerada de postres de comí en pols
- 1 fulla de llorer
- 1,5 litres d'aigua
- oli d'oliva
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Posem una olla al foc amb un raig d'oli d'oliva amb el porro i la ceba tallats ben petits.
Deixem que es faci durant uns minuts sense que agafi color.
Esbandim les llenties a raig d'aixeta i les afegim a l'olla, amb la fulla de llorer i el comí.
Donem unes voltes a tot plegat i hi afegim l'aigua.
Ho deixem coure durant una 10 o 15 minuts (aproximadament).
Traiem la fulla de llorer i ho passem tot pel minipimer fins que quedi un puré ben fí.
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 250 grs. de llenties vermelles
- 1 ceba
- 1 porro
- 1 cullerada de postres de comí en pols
- 1 fulla de llorer
- 1,5 litres d'aigua
- oli d'oliva
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Posem una olla al foc amb un raig d'oli d'oliva amb el porro i la ceba tallats ben petits.
Deixem que es faci durant uns minuts sense que agafi color.
Esbandim les llenties a raig d'aixeta i les afegim a l'olla, amb la fulla de llorer i el comí.
Donem unes voltes a tot plegat i hi afegim l'aigua.
Ho deixem coure durant una 10 o 15 minuts (aproximadament).
Traiem la fulla de llorer i ho passem tot pel minipimer fins que quedi un puré ben fí.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada