DITA POPULAR 83: CAL GUARDAR PER DEMÀ, GANA I PA
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 400 grs. d'espaguetis
- Uns 60 grs. d'alfàbrega
- 2 dents d'all
- 50 grs. de formatge parmesà (en làmines)
- Oli (unes 8 cullerades)
- Sal
- Pebre negre
PREPARACIÓ
Courem els espaguetis en abundant aigua salada, seguint les instruccions del fabricant, fins que estiguin al dente.
Netegem l'alfàbrega, la centrifuguem per eliminar l'excés d'aigua i en separem les fulles de les branques. Reservem unes 20 fulles per a decorar la safata i la resta les tallem en tires fines. Pelem i tallem els alls ben petits.
Mentrestant, escalfem 4 cullerades d'oli en una cassola, escalfem breument les fulles d'alfàbrega i hi afegim l'all. Ho remenem una mica tot.
Escorrem els espaguetis en un colador. Els afegim a la cassol amb l'all i l'alfàbrega i ho barregem ben bé. Ara hi posem sal i pebre al gust.
En una paella a part, escalfem oli (4 cullerades) i fregim durant 1 minut les fulles d'alfàbrega que havíem reservat. Les posem en un plat amb paper de cuina perquè s'escorrin i l'oli sobrant l'afegim a la cassola dels espaguetis.
En una safata hi posem, les fulles d'alfàbrega que hem fregit pel voltant, la pasta al mig i finalment hi posem les làmines de formatge per sobre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada