DITA POPULAR 80: QUI NO TÉ UN ALL, TÉ UNA CEBA
INGREDIENTS (4 persones)
- 400 grs de tallarines
- 1 ceba
- 4 o 5 tomàquets (uns 400 grs.)
- Sal
- Oli d'oliva
- Formatge ratllat
PREPARACIÓ
Fregim les mandonguilles i les reservem. Millor que no siguin grans.
En una altra paella amb oli es fregeix el tomàquet a foc baix. Quan ja està fet s'hi afegeix el tomàquet que haurem ratllat. Ho salpebrem i ho courem durant uns 20 minuts.
Quan ja està cuit hi afegim les mandonguilles, remenem bé i les deixem uns minuts perquè s'integrin bé i agafin el gust.
En una olla bullim les tallarines, amb aigua i sal. Quan estiguin cuites les escorrem i les servim als plats.
A cada plat s'hi afegeix la salsa amb les mandonguilles i el formatge ratllat al gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada