(79) Cigrons amb gambes

DITA POPULAR 79: LA MENTA, LA GANA AUGMENTA


INGREDIENTS (4 persones)

- 500 grs. de cigrons bullits

- 16 gambes

- 3 grans d'all

- 4 tomàquets madurs

- julivert fresc

- oli d'oliva

- sal

- pebre negre 


PREPARACIÓ

Salem i empebrem les gambes i les fregim en una cassola. Quan estiguin fetes les reservem.

En el mateix oli fregim l'all, tallat a làmines. Quan sigui ros hi afegim el tomàquet ratllat. Hi afegim julivert trinxat.

Quan el sofregit estigui fet hi afegim els cigrons, ho remenem tot una mica i després hi col·loquem les gambes (amb una mica de gràcia...)

Hi afegim una mica d'aigua, ho tapem i deixem que es cogui a foc lent, durant uns 10 o 15 minuts.

Quan estigui fet hi tirem una mica de julivert trinxat per sobre.

Opcionalment podem posar la cassola uns 5 minuts al forn en mode grill per donar-li un aspecte torrat.



Comentaris