DITA POPULAR 74: LA TAULA SENSE SAL NO ÉS BEN PARADA
INGREDIENTS (4 persones)
- 6 calçots
- 2 cebes
- 2 porros
- 4 grans d'all
- 150 grs de bolets xiitake, gírgoles o ceps
- oli d'oliva
- 400 grs. d'arròs integral
- 1 litre de brou vegetal
- sal
PREPARACIÓ
Netegeu els calçots, pinteu-los amb oli i un pessic de sal i poseu-los al forn preescalfat a 180ºC
Mentre es couen, peleu les cebes i els porros i talleu-los a juliana (els trossos que no quedin gaire grans), peleu els 4 grans d'all i sofregiu-ho tot en una cassola.
Quan les cebes i els porros estiguin una mica fets, afegiu-hi el pebrot tallat a tires (curtes) i els bolets tallats a làmines i salteu-ho uns moments. Traieu els 4 grans d'all i afegiu-hi l'arròs i deixeu daurar uns minuts.
A part, escalfeu el brou vegetal i afegiu-lo a l'arròs; mentrestant gireu els calçots perquè es facin de les dues cares. La seva cocció al forn sol durar de 20 a 30 minuts.
L'arròs, en canvi, estarà a punt al cap de 45 minuts de cocció lenta (o el temps que digui en l'envàs)
Col·loqueu els calçots (tallats) sobre l'arròs i serviu.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada