(67) Pèsols amb xai

DITA POPULAR 67: VAL MÉS UNA ARENGADA DAMUNT DEL PA QUE UN COLOM A VOLAR


INGREDIENTS (per a 4 persones)

- 400 grs. de pèsols (congelats)

- 250 grs. de coll de xai tallat a daus

- 2 tomàquets ratllats

- 2 alls

- 1 ceba

- 1 porro

- 1/2 got de vi blanc

- Oli d'oliva

- Sal

- Pebre negre


PREPARACIÓ

Netegem el xai i els salem i empebrem. 

Daurem la carn en una cassola amb oli.

A continuació afegim tota la verdura ben picada i deixem que es faci una mica tot plegat. Una mena de sofregit.

Un cop la verdura estigui daurada hi afegirem el vi blanc i ho deixarem reduir tot uns 5 o 10 minuts.

A continuació hi afegirem el tomàquet ratllat que deixarem fer uns 10 minuts a foc baix.

Seguidament, incorporem els pèsols. Hi afegirem també aigua suficient per cobrir-ho tot plegat.

Ho salem i ho deixem coure uns 35 o 40 minuts, fins que la carn estigui tova.

En els últims 5 minuts hi afegirem una mica de julivert picat i rectificarem de sal, si cal.






Comentaris