DITA POPULAR 67: VAL MÉS UNA ARENGADA DAMUNT DEL PA QUE UN COLOM A VOLAR
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 400 grs. de pèsols (congelats)
- 250 grs. de coll de xai tallat a daus
- 2 tomàquets ratllats
- 2 alls
- 1 ceba
- 1 porro
- 1/2 got de vi blanc
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre
PREPARACIÓ
Netegem el xai i els salem i empebrem.
Daurem la carn en una cassola amb oli.
A continuació afegim tota la verdura ben picada i deixem que es faci una mica tot plegat. Una mena de sofregit.
Un cop la verdura estigui daurada hi afegirem el vi blanc i ho deixarem reduir tot uns 5 o 10 minuts.
A continuació hi afegirem el tomàquet ratllat que deixarem fer uns 10 minuts a foc baix.
Seguidament, incorporem els pèsols. Hi afegirem també aigua suficient per cobrir-ho tot plegat.
Ho salem i ho deixem coure uns 35 o 40 minuts, fins que la carn estigui tova.
En els últims 5 minuts hi afegirem una mica de julivert picat i rectificarem de sal, si cal.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada