DITA POPULAR 66: QUI MENJA CEBA NO TREMOLA DESPRÉS DE LA MORT
INGREDIENTS (per a 2 persones)
- 500 grs de calamars
- 2 cebes grosses
- 2 grans d'all
- 200 ml de brou de peix ( o aigua)
- 100 ml de vi blanc
- 1 manat d'herbes aromàtiques
- Oli
- Sal
PREPARACIÓ
Netegem els calamars. Els salem i els tallem en anelles.
Sofregim els calamars en una cassola amb oli. Un cop rossos els reservem.
Pelem les cebes i les tallem en juliana (tires fines). Laminem els alls. Sofregim les cebes a foc mitjà. Quan siguin gairebé rosses hi afegim els alls. Un cop daurats escorrem tot l'oli.
Afegim a la cassola el manat d'herbes i de nou els calamars. Hi aboquem el vi blanc i el deixem reduir.
Hi afegim el brou de peix (o aigua) i ho tastem de sal. Ho deixem coure de 30 a 35 minuts, si cal corregint l'aigua.
INGREDIENTS (per a 2 persones)
- 500 grs de calamars
- 2 cebes grosses
- 2 grans d'all
- 200 ml de brou de peix ( o aigua)
- 100 ml de vi blanc
- 1 manat d'herbes aromàtiques
- Oli
- Sal
PREPARACIÓ
Netegem els calamars. Els salem i els tallem en anelles.
Sofregim els calamars en una cassola amb oli. Un cop rossos els reservem.
Pelem les cebes i les tallem en juliana (tires fines). Laminem els alls. Sofregim les cebes a foc mitjà. Quan siguin gairebé rosses hi afegim els alls. Un cop daurats escorrem tot l'oli.
Afegim a la cassola el manat d'herbes i de nou els calamars. Hi aboquem el vi blanc i el deixem reduir.
Hi afegim el brou de peix (o aigua) i ho tastem de sal. Ho deixem coure de 30 a 35 minuts, si cal corregint l'aigua.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada