(66) Calamars amb ceba

DITA POPULAR 66: QUI MENJA CEBA NO TREMOLA DESPRÉS DE LA MORT


INGREDIENTS (per a 2 persones)
- 500 grs de calamars
- 2 cebes grosses
- 2 grans d'all
- 200 ml de brou de peix ( o aigua)
- 100 ml de vi blanc
- 1 manat d'herbes aromàtiques
- Oli
- Sal

PREPARACIÓ
Netegem els calamars. Els salem i els tallem en anelles.

Sofregim els calamars en una cassola amb oli. Un cop rossos els reservem.

Pelem les cebes i les tallem en juliana (tires fines). Laminem els alls. Sofregim les cebes a foc mitjà. Quan siguin gairebé rosses hi afegim els alls. Un cop daurats escorrem tot l'oli.

Afegim a la cassola el manat d'herbes i de nou els calamars. Hi aboquem el vi blanc i el deixem reduir.

Hi afegim el brou de peix (o aigua) i ho tastem de sal. Ho deixem coure de 30 a 35 minuts, si cal corregint l'aigua.




Comentaris