(60) Papillot de verdures

DITA POPULAR 60: DOS VINS FAN QUARANTA


INGREDIENTS (per a 2 persones)
- Verdures del temps: albergínia, carbassó, pastanagues, patates, espàrrecs, bròquil, bròcolo, alls tendres i ceba tendra
- oli d'oliva
- sal
- pebre
- romaní




PREPARACIÓ
Netegem i tallem les verdures a daus, mirant que ens quedin més o menys iguals.

Preescalfem el forn a 200ºC (calor dalt i baix).

Farem 2 racions separades, una per a cada persona. En el paper vegetal hi tirem un raig d'oli i hi anem posant les verdures, hi posem el romaní, la sal i el pebre i un altre raig d'oli.

Dobleguem el paper de manera que ens quedin les verdures "sellades" a dintre. Una vegada haurem preparat els dos "paquets" els posem en una safata i cap al forn (200ºC, 20 minuts).

Ho podem fer servir de primer plat o bé per acompanyar un segon plat.








Comentaris