DITA POPULAR 60: DOS VINS FAN QUARANTA
INGREDIENTS (per a 2 persones)
- Verdures del temps: albergínia, carbassó, pastanagues, patates, espàrrecs, bròquil, bròcolo, alls tendres i ceba tendra
- oli d'oliva
- sal
- pebre
- romaní
PREPARACIÓ
Netegem i tallem les verdures a daus, mirant que ens quedin més o menys iguals.
Preescalfem el forn a 200ºC (calor dalt i baix).
Farem 2 racions separades, una per a cada persona. En el paper vegetal hi tirem un raig d'oli i hi anem posant les verdures, hi posem el romaní, la sal i el pebre i un altre raig d'oli.
Dobleguem el paper de manera que ens quedin les verdures "sellades" a dintre. Una vegada haurem preparat els dos "paquets" els posem en una safata i cap al forn (200ºC, 20 minuts).
Ho podem fer servir de primer plat o bé per acompanyar un segon plat.
INGREDIENTS (per a 2 persones)
- Verdures del temps: albergínia, carbassó, pastanagues, patates, espàrrecs, bròquil, bròcolo, alls tendres i ceba tendra
- oli d'oliva
- sal
- pebre
- romaní
PREPARACIÓ
Netegem i tallem les verdures a daus, mirant que ens quedin més o menys iguals.
Preescalfem el forn a 200ºC (calor dalt i baix).
Farem 2 racions separades, una per a cada persona. En el paper vegetal hi tirem un raig d'oli i hi anem posant les verdures, hi posem el romaní, la sal i el pebre i un altre raig d'oli.
Dobleguem el paper de manera que ens quedin les verdures "sellades" a dintre. Una vegada haurem preparat els dos "paquets" els posem en una safata i cap al forn (200ºC, 20 minuts).
Ho podem fer servir de primer plat o bé per acompanyar un segon plat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada