(62) Mandonguilles amb albergínia

DITA POPULAR 62: A LES CORTS DE SARRIÀ, PANARRES I ALBERGÍNIES

INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 500 grs. de carn picada de porc
- 500 grs. de carn picada de vedella
- 2 ous
- safrà
- farina de galeta
- 4 albergínies
- 1 ceba
- 3 tomàquets
- farina
- oli d'oliva
- 1 got de vi blanc
- sal

PREPARACIÓ
Fem les mandonguilles (amb la carn picada de porc i vedella, la farina de galeta, els ous, els safrà i sal) o bé les comprem ja fetes (si les tenen prou bones a la nostra carnisseria).

Les enfarinem i les fregim. Les deixem apartades en un plat amb paper de cuina perquè deixin anar l'oli sobrant.

Tallem les albergínies a tires i les deixem en aigua i sal uns 30 minuts perquè perdin amargor. Les assequem bé amb paper de cuina i enfarinades ja les podem fregir. Les reservem també en una safata amb paper de cuina.

En una cassola, preparem un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Hi afegim el vi blanc.

Quan el vi s'hagi reduït, hi posem les mandonguilles, cobertes amb aigua i les deixem coure, a foc baix, aproximadament 20 minuts.

Després hi afegim les albergínies, rectifiquem de sal i ho deixem coure uns 10 minuts més.





Comentaris