DITA POPULAR 64: NOUS I PINYONS, POSTRES DE MINYONS
INGREDIENTS
- 3 ous
- 170 grs. de sucre
- 65 ml de llet
- 180 ml d'oli
- 215 grs. de farina
- 7 grs. de llevat químic
- un polsim de canyella i sal
- la ratlladura d'una llimona
PREPARACIÓ
Batem els 3 ous i els 170 grs. de sucre.
Afegim els 65 ml. de llet.
A poc a poc anem afegint els 180 ml. d'oli.
Incorporem els 215grs. de farina amb el polsim de sal i canyella.
Afegim els 7grs. de llevat químic i la ratlladura d'una llimona
Ho batem tot bé. Ho tapem amb un drap i ho deixem reposar una hora a la nevera.
Passat aquest temps distribuïm la massa en els motlles. Podem decorar les magdalenes amb xips de xocolata, pinyons, sucre o sucre amb canyella.
Ho posem al forn a 200ºC durant uns 15 minuts (amb l'ajuda d'un escuradents comprovem quan estan cuites)
INGREDIENTS
- 3 ous
- 170 grs. de sucre
- 65 ml de llet
- 180 ml d'oli
- 215 grs. de farina
- 7 grs. de llevat químic
- un polsim de canyella i sal
- la ratlladura d'una llimona
PREPARACIÓ
Batem els 3 ous i els 170 grs. de sucre.
Afegim els 65 ml. de llet.
A poc a poc anem afegint els 180 ml. d'oli.
Incorporem els 215grs. de farina amb el polsim de sal i canyella.
Afegim els 7grs. de llevat químic i la ratlladura d'una llimona
Ho batem tot bé. Ho tapem amb un drap i ho deixem reposar una hora a la nevera.
Passat aquest temps distribuïm la massa en els motlles. Podem decorar les magdalenes amb xips de xocolata, pinyons, sucre o sucre amb canyella.
Ho posem al forn a 200ºC durant uns 15 minuts (amb l'ajuda d'un escuradents comprovem quan estan cuites)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada