DITA POPULAR 63: A CARN DURA, DENT AGUDA
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 1 conill
- 4 talls de cansalada viada (uns 200 grs.)
- 2 llimones
- sal
- pebre blanc
PREPARACIÓ
El conill a talls i la cuixa preparada per fer a la brasa.
Col·loquem els talls de conill en una plata i el macerem amb el suc de les llimones, sal i pebre. El podem tenir una mitja hora.
Posem a fer el conill a la brasa i mentrestant anem fregint la cansalada en una paella.
Anem regant el conill amb l'oli de fregir la cansalada perquè vagi agafant el gust.
Hem de procurar que s'acabi tot a l'hora perquè estigui tot calent (especialment la cansalada)
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 1 conill
- 4 talls de cansalada viada (uns 200 grs.)
- 2 llimones
- sal
- pebre blanc
PREPARACIÓ
El conill a talls i la cuixa preparada per fer a la brasa.
Col·loquem els talls de conill en una plata i el macerem amb el suc de les llimones, sal i pebre. El podem tenir una mitja hora.
Posem a fer el conill a la brasa i mentrestant anem fregint la cansalada en una paella.
Anem regant el conill amb l'oli de fregir la cansalada perquè vagi agafant el gust.
Hem de procurar que s'acabi tot a l'hora perquè estigui tot calent (especialment la cansalada)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada