DITA POPULAR 55: ARA QUE N'HI HA, MENGEM-NE.
INGREDIENTS
- Tonyina fresca de la part del llom tallada a llesques
- Oli d'oliva
- Sal
- All
- Julivert
PREPARACIÓ
Posarem la planxa al foc que agafi temperatura.
Un cop calenta hi posem sal i tot seguit hi posarem els talls de tonyina que prèviament haurem untat amb l'oli d'oliva pels dos costats.
Un moment abans de treure'ls del foc (quan ja no els haguem de tombar) hi posarem per sobre l'all i el julivert picats.
La tonyina a la planxa no s'ha de coure molt perquè pot quedar eixuta, millor poc feta que queda més tendra.
Una vegada al plat hi podem tirar un raig d'oli.
INGREDIENTS
- Tonyina fresca de la part del llom tallada a llesques
- Oli d'oliva
- Sal
- All
- Julivert
PREPARACIÓ
Posarem la planxa al foc que agafi temperatura.
Un cop calenta hi posem sal i tot seguit hi posarem els talls de tonyina que prèviament haurem untat amb l'oli d'oliva pels dos costats.
Un moment abans de treure'ls del foc (quan ja no els haguem de tombar) hi posarem per sobre l'all i el julivert picats.
La tonyina a la planxa no s'ha de coure molt perquè pot quedar eixuta, millor poc feta que queda més tendra.
Una vegada al plat hi podem tirar un raig d'oli.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada