DITA POPULAR 52: L'OLI D'OLIVA TOT MAL ESQUIVA
INGREDIENTS (per a 2 persones)
- 2 llenguados
- Oli
- Sal
- Farina
- 1/2 llimona
- Julivert
- 25 grs de mantega
per l'acompanyament:
- 100 grs. d'arròs
- Pastanaga
- Pèsols
- Pebrot verd
- Ceba
- Pebre negra
PREPARACIÓ
Es pelen els llenguados i se'ls treu el cap i la tripa (si són molt grossos es fan a filets)
Es renten, s'escorren i se salen.
S'enfarinen i es fregeixen en una paella amb l'oli ben calent.
Quan són daurats es posen en una plata i se'ls tira per sobre el suc de llimona i el julivert ben picat.
A la mateixa paella que hem fet servir per fregir-los, s'hi tira la mantega i quan està fosa es tira per sobre el llenguado.
L'acompanyament el farem de la següent manera:
Primer bullim l'arròs i els pèsols (per separat), quan ja està bullit ho escorrem
La pastanaga, el pebrot i la ceba els tallem petits
En una cassola fregim primer la pastanaga, quan ja està una mica feta hi afegim la ceba i el pebrot i finalment l'arròs i els pèsols. Abans de donar-ho per acabat ho salpebrem.
INGREDIENTS (per a 2 persones)
- 2 llenguados
- Oli
- Sal
- Farina
- 1/2 llimona
- Julivert
- 25 grs de mantega
per l'acompanyament:
- 100 grs. d'arròs
- Pastanaga
- Pèsols
- Pebrot verd
- Ceba
- Pebre negra
PREPARACIÓ
Es pelen els llenguados i se'ls treu el cap i la tripa (si són molt grossos es fan a filets)
Es renten, s'escorren i se salen.
S'enfarinen i es fregeixen en una paella amb l'oli ben calent.
Quan són daurats es posen en una plata i se'ls tira per sobre el suc de llimona i el julivert ben picat.
A la mateixa paella que hem fet servir per fregir-los, s'hi tira la mantega i quan està fosa es tira per sobre el llenguado.
L'acompanyament el farem de la següent manera:
Primer bullim l'arròs i els pèsols (per separat), quan ja està bullit ho escorrem
La pastanaga, el pebrot i la ceba els tallem petits
En una cassola fregim primer la pastanaga, quan ja està una mica feta hi afegim la ceba i el pebrot i finalment l'arròs i els pèsols. Abans de donar-ho per acabat ho salpebrem.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada