DITA POPULAR 51: LES COSES CLARES I LA XOCOLATA ESPESSA
INGREDIENTS (aproximadament 16 galetes)
- 350 grs. de farina
- 200 grs. de mantega
- 200 grs. de sucre (a parts iguals sucre morè i sucre blanc)
- 150 grs. de trossets de xocolata (opcinalment s'hi poden posar panses o nous picades)
- 2 ous
- Un pessic de sal
- Una culleradeta de llevat
- Una cullerada de vainilla en pols
PREPARACIÓ
S'escalfa el forn a 200 graus.
En un bol batem la mantega amb el sucre fins a obtenir una crema. Després s'afegeix la vainilla i els ous, la sal i el llevat, barrejant-ho bé.
S'afegeixen les perles de xocolata i es barregen bé. S'afegeix la farina i es barreja fins a obtenir una massa compacta.
En una safata amb paper de forn untat amb mantega en van posant les galetes. Ho farem amb una cullera perquè quedin més o menys de la mateixa mida. Deixem espai entre elles perquè després creixen bastant.
Ho tenim al forn durant 10 o 15 minuts fins que comencin a daurar-se. Ho retirem i ho deixem refredar a temperatura ambient. Fins que no es refreden del tot no s'endureixen i agafen textura.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada