DITA POPULAR 47: NI MENJAR CANSAT, NI BEURE SUAT
INGREDIENTS (per a 4 persones):
- 5 Patates
- 5 Pastanagues
- 100 grs de pèsols (congelats)
- 200 grs. de vedella (o porc o gall d'indi o mandonguilles)
- Ceba
- All
- Tomàquet madur
- Pebre vermell
- Pebre negre
- Sal
- Oli
PREPARACIÓ:
Salpebrem la carn i la rostim la carn en una cassola. Quan estigui rossa hi afegim la ceba i l'all que haurem picat i ho deixem coure a foc baix.
Després hi afegim el tomàquet ratllat i el pebre vermell. Ho deixem coure tot uns minuts més i ho posem aigua calenta. Llavors hi afegim la pastanaga tallada a trossets i la deixem coure uns 10 minuts.
Després hi afegim la patata, també tallada a trossets, i els pèsols. Si cal hi afegim més aigua fins que ho cobreixi. Ho deixarem coure uns 15-20 minuts.
Anem rectificant de sal si cal. Podem afegir-hi més aigua si és necessari.
INGREDIENTS (per a 4 persones):
- 5 Patates
- 5 Pastanagues
- 100 grs de pèsols (congelats)
- 200 grs. de vedella (o porc o gall d'indi o mandonguilles)
- Ceba
- All
- Tomàquet madur
- Pebre vermell
- Pebre negre
- Sal
- Oli
PREPARACIÓ:
Salpebrem la carn i la rostim la carn en una cassola. Quan estigui rossa hi afegim la ceba i l'all que haurem picat i ho deixem coure a foc baix.
Després hi afegim el tomàquet ratllat i el pebre vermell. Ho deixem coure tot uns minuts més i ho posem aigua calenta. Llavors hi afegim la pastanaga tallada a trossets i la deixem coure uns 10 minuts.
Després hi afegim la patata, també tallada a trossets, i els pèsols. Si cal hi afegim més aigua fins que ho cobreixi. Ho deixarem coure uns 15-20 minuts.
Anem rectificant de sal si cal. Podem afegir-hi més aigua si és necessari.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada