(46) Macarrons de peix

DITA POPULAR 46: AIGUA CORRENT NO MATA LA GENT I AIGUA ATURADA ALGUNA VEGADA

INGREDIENTS (per a 6 persones)
- 1 calamars de 150 grs
- 100 o 150 grs. de gambes
- 250 grs. de musclos
- 1 gra d'all
- 1 brot de julivert
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 100 grs. de formatge ratllat
- 500 grs. de macarrons



PREPARACIÓ
Es bullen els macarrons en una olla amb aigua abundant i sal; quan són cuits s'escorren

En una paella amb oli s'hi couen les gambes i els calamars (tallats a trossets). Quan ja estan rossos es treuen i es reserven. Les gambes es pelen.

En el mateix oli es sofregeix la ceba ratllada i quan s'ha daurat s'hi afegeix el tomàquet, també ratllat, i es deixa coure.

Quan està fet s'hi afegeixen el calamars i les gambes que abans hem reservat i els musclos (als que prèviament haurem tret la closca. Es deixa coure una mica tot junt i s'hi afegeix l'all i julivert picats.

Quan ja està tot cuit s'hi afegeixen els macarrons escorreguts, es barreja ben barrejat, es treu del foc i es posa en una plata d'anar al forn.

S'hi tira per sobre el formatge ratllat i es posen uns 10 minuts al forn perquè es gratinin.


Comentaris