(40) Trinxat de la Cerdanya

DITA POPULAR 40: QUI MENJA MOLT A LA NIT, NO DORM ASSOSSEGAT AL LLIT

INGREDIENTS (per a 2 persones)
- Mitja col
- Mig quilo de patates
- 2 talls de cansalada viada
- 2 grans d'all
- Oli d'oliva
- Sal




PREPARACIÓ
Un cop pelades i tallades a trossets, posem les patates a bullir, aproximadament uns 15 minuts.

Després hi afegim la col que prèviament haurem rentat i tallats a trossos. No ens descuidem de posar-hi sal... Ho tapem i ho deixem bullir tot plegat uns 10 minutets més.

Mentrestant, tallem la cansalada a trossets i en una paella la rossegem fins que els talls estiguin cruixents. Els retirem en un plat amb paper de cuina.

Després tallem els alls a làmines i els daurem amb el mateix oli/greix que ja tenim a la paella (que quedin torradets sense que es cremin...). Quan està fet, el reservem en el mateix plat que la cansalada.

Aixafem la verdura i la patata amb una forquilla i la posem a la paella. També hi posarem la cansalada i l'all. Ho barregem tot ben barrejat i li donem forma com si fos una truita.


Comentaris