(41) Torró de xocolata

DITA POPULAR 41: ÉS REGLA SANA, NO MENJAR QUAN NO ES TÉ GANA

INGREDIENTS
- 40 grs de mantega
- 200 grs. de xocolata amb llet
- 150 grs. de xocolata negra
- 45 grs. d'arròs inflat

PREPARACIÓ
Trenquem a trossos els dos tipus de xocolata i juntament amb la mantega els fonem a foc lent al bany maria.

Anem remenant la barreja fins que està ben fosa i té una textura homogènia, llavors la retirem del foc i la deixem refredar una mica.

Després hi afegim l'arròs inflat i tornem a remenar i a barrejar-ho tot bé.

L'aboquem al motlle i quan ja s'ha refredat la posem a la nevera on la tindrem almenys 4 hores. Passat aquest temps la traiem del motlle i ja estarà llesta per menjar.

Pel que fa al motlle, si no en tenim cap adequat per la mida i no ens en volem comprar podem utilitzar un tetrabrick de llet o de caldo. Tallem una de les cares grans de l'envàs, el rentem bé i llavors hi posem film i després paper de forn.


Comentaris