DITA POPULAR 43: QUI NO TÉ TALL ROSEGA ELS OSSOS
INGREDIENTS
- 1 pit de pollastre a l'ast
- Ceba
- Farina blanca
- Llet de vaca
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre blanc mòlt
PREPARACIÓ
Esmicolem bé (amb els dits) el pit de pollastre. Vigilem que no ens quedi cap osset.
Tallem la ceba ben petita i la fem en una paella amb oli. Després hi posem el pollastre i barregem bé.
A continuació fem una beixamel afegint a la paella la llet i la farina.
Remenem sense parar fins que la massa es vagi espessint i es vagi desenganxant de la paella. La posem en un plat perquè es vagi refredant.
Quan la massa s'hagi refredat bé ja podrem fer les croquetes: fem la forma, les passem per farina de galeta i les fregim en una paella amb (abundant) oli.
En acabat les posem en un plat amb paper absorbent per tal que deixin anar l'oli sobrant.
INGREDIENTS
- 1 pit de pollastre a l'ast
- Ceba
- Farina blanca
- Llet de vaca
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre blanc mòlt
PREPARACIÓ
Esmicolem bé (amb els dits) el pit de pollastre. Vigilem que no ens quedi cap osset.
Tallem la ceba ben petita i la fem en una paella amb oli. Després hi posem el pollastre i barregem bé.
A continuació fem una beixamel afegint a la paella la llet i la farina.
Remenem sense parar fins que la massa es vagi espessint i es vagi desenganxant de la paella. La posem en un plat perquè es vagi refredant.
Quan la massa s'hagi refredat bé ja podrem fer les croquetes: fem la forma, les passem per farina de galeta i les fregim en una paella amb (abundant) oli.
En acabat les posem en un plat amb paper absorbent per tal que deixin anar l'oli sobrant.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada