DITA POPULAR 39: EL VI FA SANG I L'AIGUA FANG
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 400 grs de cols de brussel·les
- 400 grs de cebes petites
- sal
- oli d'oliva
- comí
PREPARACIÓ
Bullim les cols amb una mica de sal. Quan estiguin mig bullides (aproximadament uns 10 minuts) les traiem i les reservem.
En una cassola, fregim les cebes amb oli i quan ja estiguin daurades hi afegim les cols que havíem reservat i el comí.
Deixem que tot plegat s'acabi de coure (aproximadament uns 20 minuts)
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 400 grs de cols de brussel·les
- 400 grs de cebes petites
- sal
- oli d'oliva
- comí
PREPARACIÓ
Bullim les cols amb una mica de sal. Quan estiguin mig bullides (aproximadament uns 10 minuts) les traiem i les reservem.
En una cassola, fregim les cebes amb oli i quan ja estiguin daurades hi afegim les cols que havíem reservat i el comí.
Deixem que tot plegat s'acabi de coure (aproximadament uns 20 minuts)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada