(28) Llagostins a la basca

DITA POPULAR 28: LA MILLOR HORA PER DINAR ÉS QUAN HI HA GANA I MENJAR

INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 3/4 k de llagostins
- vi ranci (1 got d'aigua ben ple)
- 1 cap d'alls
- Julivert
- Oli
- Sal
- Pebre blanc



PREPARACIÓ
En una cassola s'escalfa oli o s'hi tiren els alls filetejats.

Quan els alls estan rossos es treuen i s'hi posen es llagostins, la sal i el pebre blanc i es deixa rossejar.

Quan els llagostins ja estan bé, s'hi afegeix el vi ranci i es posa la cassola al forn, que haurem preescalfat.

Al forn s'hi ha d'estar 10 minuts, els primers 5 minuts amb la cassola tapada i els altres 5 minuts destapada.

Quan es treu del forn s'hi posa el julivert trinxat per sobre.



Comentaris