DITA POPULAR 26: ESTAN PRIMER LES DENTS QUE ELS PARENTS
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 6 ous ecològics
- 1 ceba grossa
- 2 carbassons
- sal
- pebre
- oli
PREPARACIÓ
Tallem les puntes del carbassó i fem amb el ganivet un tall en forma de creu. Tallem (amb pell) en rodanxes.
Posem oli a la paella i quan està calent aboquem la ceba, baixem una mica el foc i deixem que la ceba vagi quedant transparent, salem i hi afegim els carbassons.
Ho deixem al foc fins que els carbassons ja estan fets. Ho retirem, ho escorrem amb un colador per treure el màxim de líquid.
En un bol, batem els ous amb una mica de sal i pebre, hi aboquem els carbassons i la ceba i hio barregem bé.
En una paella neta hi posarem una mica d'oli i fem la truita. Ha de quedar cuita per fora i melosa per dintre.
La podem acompanyar amb unes llesques de pa amb tomàquet i ja tenim el sopar.
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 6 ous ecològics
- 1 ceba grossa
- 2 carbassons
- sal
- pebre
- oli
PREPARACIÓ
Tallem les puntes del carbassó i fem amb el ganivet un tall en forma de creu. Tallem (amb pell) en rodanxes.
Posem oli a la paella i quan està calent aboquem la ceba, baixem una mica el foc i deixem que la ceba vagi quedant transparent, salem i hi afegim els carbassons.
Ho deixem al foc fins que els carbassons ja estan fets. Ho retirem, ho escorrem amb un colador per treure el màxim de líquid.
En un bol, batem els ous amb una mica de sal i pebre, hi aboquem els carbassons i la ceba i hio barregem bé.
En una paella neta hi posarem una mica d'oli i fem la truita. Ha de quedar cuita per fora i melosa per dintre.
La podem acompanyar amb unes llesques de pa amb tomàquet i ja tenim el sopar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada