DITA POPULAR 1: L'ENCIAM NO MATA LA FAM
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 1 enciam
- 200 grs. d'arròs
- 1 poma àcida
- Llimona
- 200 grs. de xampinyons
- Salsa vinagreta (vinagre, oli, sal i pebre)
- (opcional) julivert
PREPARACIÓ
Preparació de la salsa vinagreta: Poseu en un recipient, 2 cullerades de vinagre i 8 d'oli, sal i pebre. Bateu-ho tot amb el minipimer.
Preparació dels xampinyons: es netegen, es tallen a làmines i es deixen 24 hores macerant-se en salsa vinagreta, disposats en capes i de manera que els cobreixi lleugerament.
Bullim l'arròs, l'escorrem i el deixem refredar una mica.
La poma, pelada i fregada amb llimona, es parteix en 4 trossos i se li treu el cor; es freguen també els trossos amb la llimona i es tallen a rodanxetes fines.
En servir-ho, poseu al fons de la plàtera l'enciam tallat petit, juntament amb la poma i regueu amb la salsa vinagreta amb ou; poseu al damunt l'arròs barrejat amb els xampinyons, torneu a regar amb salsa vinagreta i escampeu-hi pel damunt julivert trinxat.
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 1 enciam
- 200 grs. d'arròs
- 1 poma àcida
- Llimona
- 200 grs. de xampinyons
- Salsa vinagreta (vinagre, oli, sal i pebre)
- (opcional) julivert
PREPARACIÓ
Preparació de la salsa vinagreta: Poseu en un recipient, 2 cullerades de vinagre i 8 d'oli, sal i pebre. Bateu-ho tot amb el minipimer.
Preparació dels xampinyons: es netegen, es tallen a làmines i es deixen 24 hores macerant-se en salsa vinagreta, disposats en capes i de manera que els cobreixi lleugerament.
Bullim l'arròs, l'escorrem i el deixem refredar una mica.
La poma, pelada i fregada amb llimona, es parteix en 4 trossos i se li treu el cor; es freguen també els trossos amb la llimona i es tallen a rodanxetes fines.
En servir-ho, poseu al fons de la plàtera l'enciam tallat petit, juntament amb la poma i regueu amb la salsa vinagreta amb ou; poseu al damunt l'arròs barrejat amb els xampinyons, torneu a regar amb salsa vinagreta i escampeu-hi pel damunt julivert trinxat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada