DITA POPULAR 23: ESTAR TIP COM UN TINTER
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 1 fonoll
- 1 ceba mitjana
- 2 pomes
- Un rajolí d'oli d'oliva
- Un polsim de sal
- Un polsim de pebre negre
PREPARACIÓ
Posarem l'oli a l'olla i hi posarem la ceba tallada en juliana, mentrestant rentarem el fonoll i el tallarem a trossets petits (per evitar trobar-hi fils), també tallarem i pelarem les pomes.
Quan la ceba comenci a estar tova hi posarem el fonoll i hi donarem un parell de voltes, llavors hi afegirem les pomes.
Ho salpebrerem i hi afegirem l'aigua, la justa perquè ho cobreixi tot. Deixarem que arrenqui el bull, llavors abaixarem el foc i ho deixarem coure uns 20 minuts.
Passat aquest temps ho triturarem tot i rectificarem de sal i pebre.
A l'hora de servir hi podem posar unes fulles de fonoll.
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 1 fonoll
- 1 ceba mitjana
- 2 pomes
- Un rajolí d'oli d'oliva
- Un polsim de sal
- Un polsim de pebre negre
PREPARACIÓ
Posarem l'oli a l'olla i hi posarem la ceba tallada en juliana, mentrestant rentarem el fonoll i el tallarem a trossets petits (per evitar trobar-hi fils), també tallarem i pelarem les pomes.
Quan la ceba comenci a estar tova hi posarem el fonoll i hi donarem un parell de voltes, llavors hi afegirem les pomes.
Ho salpebrerem i hi afegirem l'aigua, la justa perquè ho cobreixi tot. Deixarem que arrenqui el bull, llavors abaixarem el foc i ho deixarem coure uns 20 minuts.
Passat aquest temps ho triturarem tot i rectificarem de sal i pebre.
A l'hora de servir hi podem posar unes fulles de fonoll.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada