(6) Rap a la menta

DITA POPULAR 6: VAL MÉS UN GOT DE VI NEGRE QUE TOTA L'AIGUA DEL SEGRE

INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 500 grs de rap
- 2 cullerades soperes de salsa de tomàquet concentrada
- 2 cebes mitjanes
- 1 llimona (opcional)
- 2 grans d'all
- 1 branca de menta fresca
- 2 cullerades soperes d'oli d'oliva
- pebre negre mòlt
- comí
- sal





PREPARACIÓ
Es suquen els talls de peix amb una barreja feta amb sal, una mica de pebre negre molt i comí

En una cassola es posa oli a escalfar i es sofregeixen les cebes i els alls tot picat ben petit. Un cop hagi agafat color, s'hi afegeix el concentrat de tomàquet, un got gran d'aigua (uns 250 ml) i la branca de menta fresca.

Es deixa coure a foc lent uns 10 minuts, es submergeixen els talls de peix i es deixen coure uns 10 minuts més a foc lent. Abans de servir es retira la branca de menta.

(Opcional) Es serveix amb els talls de la llimona per qui vulgui amanir-ho amb un raig de suc. Si es vol reforçar el gust de la ment,s'hi poden posar unes fulles de menta fresca picades per sobre.


Comentaris