DITA POPULAR 4: BLEDES, BLEDOTES, QUE SE'N COUEN MOLTES I EN SURTEN POQUES
INGREDIENTS (per a 2 persones)
- 1 manat de bledes
- 2 grans d'all
- 2 talls de pernil serrà
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Netegem bé les bledes ja que solen portar molta terra.
Les tallem bastant petites i les cuinem al vapor, uns 5 minuts aproximadament. Un cop cuites les escorrem bé.
Pelem els alls i els laminem ben prims. Tallem el pernil en trossos petits.
En una paella gran hi posem l'oli que cobreixi el fons. Hi posem l'all laminat, hi donem un parell de voltes i hi afegim el pernil i seguidament les bledes.
Ho deixem tot plegat a la paella uns 10 minuts més a foc baix.
INGREDIENTS (per a 2 persones)
- 1 manat de bledes
- 2 grans d'all
- 2 talls de pernil serrà
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Netegem bé les bledes ja que solen portar molta terra.
Les tallem bastant petites i les cuinem al vapor, uns 5 minuts aproximadament. Un cop cuites les escorrem bé.
Pelem els alls i els laminem ben prims. Tallem el pernil en trossos petits.
En una paella gran hi posem l'oli que cobreixi el fons. Hi posem l'all laminat, hi donem un parell de voltes i hi afegim el pernil i seguidament les bledes.
Ho deixem tot plegat a la paella uns 10 minuts més a foc baix.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada