DITA POPULAR 9: A LA TAULA I AL LLIT, AL PRIMER CRIT
INGREDIENTS (per a 4 persones):
- 1 lluç sencer
- 5 patates
- 2 tomàquets madurs
- 1/2 copa de vi blanc
- pebre negre
- pebre vermell
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ:
Tireu un bon raig d'oli d'oliva sobre una safata de forn.
Talleu la ceba a juliana i poseu-la a la safata fent un llit.Poseu-ho al forn uns 5 minuts, a 180 graus.
Mentrestant, talleu les patates a rodanxes ni massa primes ni massa gruixudes. Talleu els tomàquets per la meitat.
Traieu la safata del forn i poseu-hi les patates sobre la ceba. Saleu i empebreu les patates, amb el pebre negre i vermell. Poseu-hi també el tomàquet. Afegiu-hi el vi blanc procurant posar tot el vi en un mateix punt, per no fer saltar la sal i el pebre que acabeu de posar a les patates.
Poseu al forn uns 25-30 minuts a 190 graus.
Quan les patates siguin pràcticament cuites hi afegiu el peix - que prèviament haurem salat i empebrat- amb un raget d'oli d'oliva per sobre. Després de 8 o 10 minuts ja ho tindrem fet.
INGREDIENTS (per a 4 persones):
- 1 lluç sencer
- 5 patates
- 2 tomàquets madurs
- 1/2 copa de vi blanc
- pebre negre
- pebre vermell
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ:
Tireu un bon raig d'oli d'oliva sobre una safata de forn.
Talleu la ceba a juliana i poseu-la a la safata fent un llit.Poseu-ho al forn uns 5 minuts, a 180 graus.
Mentrestant, talleu les patates a rodanxes ni massa primes ni massa gruixudes. Talleu els tomàquets per la meitat.
Traieu la safata del forn i poseu-hi les patates sobre la ceba. Saleu i empebreu les patates, amb el pebre negre i vermell. Poseu-hi també el tomàquet. Afegiu-hi el vi blanc procurant posar tot el vi en un mateix punt, per no fer saltar la sal i el pebre que acabeu de posar a les patates.
Poseu al forn uns 25-30 minuts a 190 graus.
Quan les patates siguin pràcticament cuites hi afegiu el peix - que prèviament haurem salat i empebrat- amb un raget d'oli d'oliva per sobre. Després de 8 o 10 minuts ja ho tindrem fet.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada