DITA POPULAR 8: MENJAR MOLT I PAIR BÉ, NO POT SER
INGREDIENTS (per a 5 persones)
- 500 grs. espaguetis fins
- 5 grans d'all
- Oli d'oliva
- sal
- pebre negre en gra
- Formatge ratllat
- Herba aromàtica: orenga (variants: es pot fer amb julivert o amb alfàbrega)
PREPARACIÓ
Primer s'ha de ratllar el formatge i moldre el pebre.
Després hem de coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, lleugerament salada.
Mentre la pasta es cou, en una paella amb oli sofregim a foc suau els alls tallats a rodanxes. Han de quedar lleugerament daurats.
Escorrem la pasta (no gaire) i encara gotejant la posem en una safata.
Condimentem de seguida amb el sofregit dels alls, hi barregem l'herba aromàtica (bastant) i condimentem amb el pebre. Finalment hi afegim el formatge ratllat.
És important coure la pasta al dente i menjar-la ben calenta.
INGREDIENTS (per a 5 persones)
- 500 grs. espaguetis fins
- 5 grans d'all
- Oli d'oliva
- sal
- pebre negre en gra
- Formatge ratllat
- Herba aromàtica: orenga (variants: es pot fer amb julivert o amb alfàbrega)
PREPARACIÓ
Primer s'ha de ratllar el formatge i moldre el pebre.
Després hem de coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, lleugerament salada.
Mentre la pasta es cou, en una paella amb oli sofregim a foc suau els alls tallats a rodanxes. Han de quedar lleugerament daurats.
Escorrem la pasta (no gaire) i encara gotejant la posem en una safata.
Condimentem de seguida amb el sofregit dels alls, hi barregem l'herba aromàtica (bastant) i condimentem amb el pebre. Finalment hi afegim el formatge ratllat.
És important coure la pasta al dente i menjar-la ben calenta.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada