(11) Macarrons a la cassola

DITA POPULAR 11: EL QUE NO MATA, ENGREIXA

INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 350 gr. de macarrons
- 150 gr. de carn picada de vedella
- 4 salsitxes de porc
- 2 tomàquets
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- pebre vermell
- formatge ratllat
- llet
- sal
- oli





PREPARACIÓ
Es barregen la carn picada i les salsitxes (a les que prèviament els haurem tret la pell). En una cassola amb l'oli calent hi posem la carn picada i les salsitxes. Quan ja estan rosses hi posem la ceba i els alls (tot ben tallat a trossets petits).

Quan comença a estar ros s'hi afegeix el tomàquet ratllat que deixem sofregir. Tirem la sal.

Després hi afegim el pebre vermell i a continuació el formatge ratllat i quan es comença a desfer hi tirem la llet que deixem coure uns instants.  Amb això ja tenim el sofregit.

En una olla a part bullim els macarrons amb aigua que haurem salat prèviament. Queda més bo si els deixem "al dente". Una vegada cuits, els afegim a la cassola amb el sofregit, ho remenem tot molt bé i ja estarà llest per servir.

Comentaris