DITA POPULAR 13: AMB MOLTA GANA NO HI HA PA DUR
INGREDIENTS (per 2 persones):
- 2 llobarros
- 2 patates mitjanes
- 1 ceba grossa
- 1 tomàquet
- all i julivert
- sal
- pebre
- oli
PREPARACIÓ:
Renteu i peleu les patates i la ceba. Talleu-les a rodanxes primetes.
Unteu una safata de forn amb oli d'oliva i aneu disposant les rodanxes de patata de forma més o menys ordenada. Feu una segona capa amb la ceba.
Tapeu la safata amb paper de plata i poseu-la a coure al forn, preescalfat a 200º, durant uns 15 minuts. El temps depèn una mica de cada forn, ja ho sabeu. Quan veieu que la patata i la ceba estan toves, traieu la safata del forn.
Poseu la sal i una mica de pebre al llobarro. Poseu-lo sobre la patata i la ceba i li poseu per sobre el tomàquet trinxat i all i julivert al gust. Coeu-ho tot junt i destapat al forn durant uns 10 minuts més.
INGREDIENTS (per 2 persones):
- 2 llobarros
- 2 patates mitjanes
- 1 ceba grossa
- 1 tomàquet
- all i julivert
- sal
- pebre
- oli
PREPARACIÓ:
Renteu i peleu les patates i la ceba. Talleu-les a rodanxes primetes.
Unteu una safata de forn amb oli d'oliva i aneu disposant les rodanxes de patata de forma més o menys ordenada. Feu una segona capa amb la ceba.
Tapeu la safata amb paper de plata i poseu-la a coure al forn, preescalfat a 200º, durant uns 15 minuts. El temps depèn una mica de cada forn, ja ho sabeu. Quan veieu que la patata i la ceba estan toves, traieu la safata del forn.
Poseu la sal i una mica de pebre al llobarro. Poseu-lo sobre la patata i la ceba i li poseu per sobre el tomàquet trinxat i all i julivert al gust. Coeu-ho tot junt i destapat al forn durant uns 10 minuts més.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada