DITA POPULAR 12: L'ARRÒS FA EL VENTRE GROS
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 300 grs. de llenties pardines bio
- 50 grs. d'arròs bomba
- 1 litre d'aigua filtrada o mineral
- 1 tomàquet
- 2 cebes de figueres mitjanes
- 2 grans d'all
- 2 fulles de llor
- oli d'oliva verge extra
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Primer de tot rentem les llenties i les escorrem. Trinxem les 2 cebes, el tomàquet i els 2 grans d'all els tallem a rodanxes.
Posem oli en una cassola i afegim la ceba i l'all, deixem sofregir uns 5 minuts. Afegim el tomàquet i el deixem uns 10 minuts més. Després afegim les llenties, el llor i hi posem el litre d'aigua mineral tèbia. Salpebrem.
Ho deixem bullir a foc suau uns 30 minuts. Si cal hi afegim aigua.
A continuació hi tirem l'arròs i ho deixarem bullir un quart d'hora més.
Ho retirem del foc i ja ho podem servir.
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 300 grs. de llenties pardines bio
- 50 grs. d'arròs bomba
- 1 litre d'aigua filtrada o mineral
- 1 tomàquet
- 2 cebes de figueres mitjanes
- 2 grans d'all
- 2 fulles de llor
- oli d'oliva verge extra
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Primer de tot rentem les llenties i les escorrem. Trinxem les 2 cebes, el tomàquet i els 2 grans d'all els tallem a rodanxes.
Posem oli en una cassola i afegim la ceba i l'all, deixem sofregir uns 5 minuts. Afegim el tomàquet i el deixem uns 10 minuts més. Després afegim les llenties, el llor i hi posem el litre d'aigua mineral tèbia. Salpebrem.
Ho deixem bullir a foc suau uns 30 minuts. Si cal hi afegim aigua.
A continuació hi tirem l'arròs i ho deixarem bullir un quart d'hora més.
Ho retirem del foc i ja ho podem servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada