(16) Conill rostit amb patates a daus


DITA POPULAR 16: EL MENJAR REESCALFAT, DONEU-LI AL GAT

INGREDIENTS (per 4 persones):
- 1 conill (trossejat)
- 2 patates mitjanes
- 2 grans d'all
- 2 cebes
- 2 tomàquets
- oli d'oliva
- sal
- pebre negre mòlt
- vi ranci







PREPARACIÓ:
Salpebrem el conill.

En una cassola hi posem 2 cullerades d'oli, 2 grans d'all i quan l'oli estigui calent hi afegim els talls de conill, abaixem el foc i ho deixem daurar uns 15 minuts.

Pelem les patates i les tallem a daus petits.

A mig coure, el reguem amb una copeta de vi ranci. Hi afegim unes cebes tallades a trossos, un parell de tomàquets també tallats i les patates a daus.

Ho deixem fer la xup-xup durant uns 30 minuts. Mirem de tant en tant si hem d'afegir-hi una mica d'aigua i provem el punt de sal i ja el podrem servir.






Comentaris