DITA POPULAR 18: BRÒQUIL I ARENGADA, MENJAR QUE A TOTS AGRADA
INGREDIENTS (per 4 persones):
- 1 bròquil romanesco
- 5 o 6 grans d'all
- 2 cullerades de pebre vermell dolç
- oli d'oliva extra verge
- sal
PREPARACIÓ:
Poseu aigua a la vaporera i al cistell poseu-hi el bròquil tallat a trossos. Saleu per sobre el bròquil i deixeu-lo coure fins que el pugueu punxar amb un ganivet sense trobar oposició.Es cou molt ràpid i recomanem deixar-lo al dente.
Quan estigui cuit, el podeu passar per aigua freda per mantenir el color verd. En una paella, poseu oli i quan estigui calent, afegiu-hi els alls tallats a llesques.Un cop les tingueu rosses, aparteu la paella del foc i afegiu-hi el pebre vermell. Poseu el bròquil a una plata o als plats i aboqueu-hi per sobre l'oli amb el pebre vermell i els alls.
INGREDIENTS (per 4 persones):
- 1 bròquil romanesco
- 5 o 6 grans d'all
- 2 cullerades de pebre vermell dolç
- oli d'oliva extra verge
- sal
PREPARACIÓ:
Poseu aigua a la vaporera i al cistell poseu-hi el bròquil tallat a trossos. Saleu per sobre el bròquil i deixeu-lo coure fins que el pugueu punxar amb un ganivet sense trobar oposició.Es cou molt ràpid i recomanem deixar-lo al dente.
Quan estigui cuit, el podeu passar per aigua freda per mantenir el color verd. En una paella, poseu oli i quan estigui calent, afegiu-hi els alls tallats a llesques.Un cop les tingueu rosses, aparteu la paella del foc i afegiu-hi el pebre vermell. Poseu el bròquil a una plata o als plats i aboqueu-hi per sobre l'oli amb el pebre vermell i els alls.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada